Obtine un corp de invidiat cu exercitii fizice si mentale pilates

Miscarea e foarte importanta pentru organism. Circulatia sangelui, functionarea creierului, a organelor interne depinde foarte mult de cat de multe exercitii fizice facem zilnic si cat de bine stim sa ne dozam efortul. Din fericire pentru doamne si domnisoare care nu prea mai au timp de fitness sau de alergari zilnice, exista o tehnica inventata in secolul XX care le poate ajuta sa scape de kilogramele in plus si sa aiba o silueta de invidiat. Pilates este sistemul cel mai bun de exercitii fizice si psihice, inventat de Joseph Pilates, care era un luptator de box german.

Inspirandu-se din antrenamentele practicate in Roma sau Grecia antica, Pilates a pus la punct, dupa ce a studiat si yoga si tehnici zen, un set de exercitii si cateva aparate adjuvante. Primii care au putut sa puna in aplicare tehnicile pilates au fost bolnavii din spitalele de pe front, din Primul Razboi Mondial. Principala menire a acestor exercitii fizice este de a intari muschii abdominali si pe cei ai spatelui, redand tonusul muscular si reducand oboseala resimtita in tot corpul. In plus, concentrarea pentru a sta in anumite pozitii cerute sporeste increderea persoanei in sine si o ajuta sa arda caloriile mai usor, fara efort. Respiratia este si ea importanta daca practicati pilates, pentru ca ajuta foarte mult la mentinerea atentiei. Plamanii isi vor mari capacitatea, circulatia sangelui va fi si ea normala, corpul va fi mai flexibil, densitatea osoasa va fi mai mare, celulita dispare, iar articulatiile vor fi mai sanatoase.

Persoanele cu probleme la coloana vertebrala si la picioare pot sa practice pilates pentru a-si reveni si a reduce durerire, rezultatele exercitiilor practicate vazandu-se dupa o luna. Circulatia sangelui din zona pelviana se va imbunatati, viata sexuala va fi mult mai buna ca inainte de inceperea exercitiilor, coordonarea miscarilor corpului va fi mai buna. Toate aceste beneficii ale exercitiilor fizice si mentale pot sa devina atuuri pentru dvs. daca participati la sedintele speciale organizate de Movement Studio, locul unde puteti gasi instructori pilates calificati si informatii actualizate despre noile tehnici de intretinere corporala cu un efort minim.

Cu Movement Studio, corpul dvs. va fi mai sanatos, va veti misca in voie, fara a resimti oboseala si dureri, iar exercitiile practicate vor parea foarte simple sub indrumarea atenta a unor profesionisti.

Hipnoterapia

Hipnoza poate suna ca un truc magic, insa se poate ajunge usor in subconstient pentru a rezolva diverse probleme legate de fumat sau reactii foarte puternice nervoase. Hipnoterapia ii ajuta pe pacienti sa-si schimbe comportamente nedorite, urate, prin sugerarea de noi comportamente bune in timpul sesiunilor de meditatie ghidata. Stari de hipnoza sunt asemanatoare reactiilor care apar atunci cand conducem pentru o perioada lunga de timp sau atunci cand suntem pe plaja, pe nisip. In timpul hipnozei, pacientul nu doarme, insa e foarte relaxat si sensibil la orice sugestie, foarte receptiv. In timpul starii de relaxare, pacientul isi scoate la iveala negativitatea din subconstient si o inlocuieste cu modalitati de a simti si de a gandi. Hipnoterapia incepe cu o relaxare totala pentru eliminarea tensiunilor nervoase. De acolo, terapeutul indruma pacientul pentru a renunta la obiceiurile nesanatoase. Creierul e ca un burete si imediat isi insuseste aceste noi idei. Pentru a se putea elibera de stres acasa, pacientii sunt invatati sa se autohipnotizeze.

Unghiile tale au nevoie de ingrijire speciala cu o oja semipermanenta de calitate

Eleganta si feminitatea unei doamne sau domnisoare pot sa fie obtinute prin foarte multe trucuri cosmetice. Cel mai simplu dintre ele este folosirea unei oje speciale care sa scoata in evidenta unghiile perfecte si ingrijite. Problema este ca oja se degradeaza destul de repede, dureaza destul de mult pentru a fi refacuta complet, iar preturile celei de calitate nu permit aceasta operatiune de foarte multe ori.

O solutie este utilizarea oja semipermanenta, care nu necesita refacerea la doua sau trei zile si este mai rezistenta decat gelul clasic folosit la aranjarea aspectului unghiilor. Accesibila din punct de vedere financiar, oja semipermanenta este o oja speciala cu o stralucire mai puternica si o textura mai solida. La aplicarea ojei se folosesc raze UV pentru a fixa anumite componente ale ojei si a-i da un plus de rezistenta. De obicei, oja semipermanenta se aplica in saloanele de infrumusetare, dar poate fi aplicata cu succes si acasa, dar doar daca avem un aparat special cu raze UV.

Inainte de aplicarea ojei semipermanente, suprafata unghiilor se degreseaza si se netezeste, apoi se aplica o baza incolora, pentru ca oja semipermanenta sa adere foarte bine. Expunerea la UV este insotita de aplicarea a doua straturi subtiri, dupa care se aplica la final lacul protector. Avantajele folosirii ojelor semipermanente comercializate si de Allbeauty in diverse forme si nuante sunt multiple, printre ele numarandu-se neafectarea sanatatii unghiei, usurinta aplicarii, rezistenta in timp mai mare decat oja normala, peste aceasta oja putandu-se aplica si un strat de oja normala, daca v-ati saturat de culoarea ojei originale.

Allbeauty are in oferta curenta oje semipermanente de la Clarissa Lei, de calitate superioara, italiana, dupa aplicarea oja durand pana la 3-4 saptamani fara sa se degradeze si avand acelasi luciu intens tot timpul. Descoperiti chiar acum toate nuantele si tipurile de oja semipermanenta pe site-ul oficial al Allbeauty.

Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război

Dacă vrei să cunoşti liniştit frumuseţea unei femei, trebuie neapărat să o faci să sufere; numai suferinţa o înfrumuseţează, aşa cum numai când simt umbra morţii cântă sublim lebedele.  - Camil Petrescu -

Regleaza-ti tranzitul intestinal si pazeste-te de orice infectie

De secole, oamenii cauta remedii naturale pentru bolile cele mai banale, pe care le pot prepara rapid si simplu, fara a fi nevoie de experienta medicala. Tratamentele cu substante naturale sunt mult mai bune si mai eficiente decat cele pe baza de medicamente de sinteza pentru ca nu au efecte adverse, sunt tolerate de organism si ajung la organele care au nevoie de sprijin mult mai rapid.

Dintre plantele care ne pot scapa de cele mai crunte boli si simptome, aloe vera este cea mai intalnita in orice tratamente naturiste moderne. De ce? Pentru ca aloe vera contine amino-acizi esentiali, utili in dezvoltarea normala a organismului uman, vitamina A, foarte buna pentru vedere, vitaminele B, ideale pentru celulele nervoase, dar si vitamina C, de regula folosita pentru a combate efectele stresuluin si a feri organismul de infectii. Vitaminelor enumerate li se adauga si vitamina E, care nu permite aterosclerozei sa-si faca de cap si previne aparitia bolilor cardiovasculare, dar si minerale foarte importante pentru sanatatea sistemului muscular si nervos. Tinctura Aloe 50 ml, un produs natural marca Cufarul Naturii, magazin online cu cele mai bune produse 100% naturiste, este cea mai simpla si eficienta arma impotriva extenuarii, febrei sau oboselii cronice, adica semne ale imunitatii scazute si racelii. Anemia e tratata foarte simplu cu Tinctura Aloe 50 ml, iar activitatea sanguina este mentinuta in limite normale. Sistemul nervos se va regenera rapid si stresul nu isi va mai manifesta atat de puternic efectele negative.

De asemenea, Tinctura Aloe 50 ml este un bun stimulent al digestiei, ajuta ficatul sa functioneze corect si mentine rinichii sanatosi si activi; este un foarte puternic antibacterian, antiinflamator si stimulant al formarii de celule noi. Eficienta tincturii se extinde si asupra sclerozei multiple, durerilor de cap sau colitelor intestinale sau constipatiei cronice. Aloe vera este folosita cu succes si in curele de detoxifiere, reusind sa opreasca raspandirea celulelor bolnave, avand proprietati hemostatice si reducand colesterolul rau din sange.

Maytrey

Nu ştiu cât a durat privirea aceea, dar ea nu se asemăna cu nici o privire întâlnită până atunci, şi după ce a încetat examenul şi Maitreyi a fugit iar lângă fereastră, ne-am sfiit amândoi să ne mai privim, într-atât fusese de clandestină şi de caldă comuniunea noastră. - Mircea Eliade