Avantajele crearii unui magazin online

Daca ai niste idei bune de afaceri si vrei sa le pui in practica rapid si eficient un magazin online este metoda ideala pentru a-ti incepe dezvoltarea afacerii. Magazinul online are avantajul ca iti ofera posibilitatea sa prezinti oferta rapid si sigur, sa o comercializezi cum stii mai bine catre publicul larg. Pentru ca magazinul tau sa functioneze trebuie sa aiba categorii si subcategorii, produsele sa fie gasite usor, sa aiba filtre speciale, informatii complete despre fiecare produs in parte, specificatii pret.

In procesul de creare magazin online un loc important il are definirea modalitatilor de plata si de distribuire, perioada alocata livrarii produselor si costul ei. Avantajele oferite de deschiderea unui magazin online sunt multiple. In primul rand, pentru ca sunt pe online, ele nu se inchid niciodata, poti sa fii la dispozitia clientilor zi si noapte, publicul tau tinta este mult mai larg, poti depasi granitele tarii si sa iti vinzi produsele si serviciile oriunde, costurile de creare magazin online si deschidre, gestionare continut sunt mai mici decat in offline. Pe de alta parte, nici macar nu ai nevoie sa ai depozite intregi de produse pe stoc-ideea e ca la o cerere mare de produse se comanda imediat de la furnizor si se livreaza la scurt timp, promovarea e specializata, e indreptata doar catre clientii din „plaja” de public tinta omogen pe care l-ai definit deja la inceput. Tot ce tine de vanzari si statistici de tot felul pot sa fie realizate detaliat foarte simplu cu programe de tipul Google Analytics.

Traficul mare aduce cu sine si publicitate pe site si bani in plus din afisarea de reclame, bannere targetate. Consumatorii nu mai pierd timp cautand prin magazine ce au nevoie, pot compara rapid produsele, le pot sorta, pot salva produsele in Cosul de Cumparaturi si sa le cumpere cand doresc, poate mai tarziu, poate a doua zi. Insa toate aceste avantaje nu pot exista si in practica fara un site functional si bine construit. Aici intervine firma Concept24, specializata in realizarea de magazine online de la zero. Echipa Concept24 va pune la dispozitie un specialist in e-commerce care va analiza afacerea dvs. si ii va descoperi potentialul, va crea un plan de implementare personalizat pentru ca randamentul site-ului sa fie cat mai bun.

Urmatoarea etapa va fi crearea layout-ului site-ului si a designului, toate magazinele online vor fi originale, vor fi responsive, usor de afisat corect pe orice dispozitiv modern. La final, se va implementa platforma integrata de gestiune a resurselor site-ului, se vor crea sectiunile si subsectiunile, toate detaliile din paginile produselor, din paginile de prezentare, se vor optimiza atat paginile web, cat si site-ul in intregul sau. Concept24 va crea si campanii Google AdWords si Facebook pentru o promovare online eficienta.

Excrementele pisicii si ladita cu nisip

In februarie 2014, alarma s-a declansat la o unitate de deseuri nucleare din New Mexico. Au fost emisii radioactive in aer de la explozia la un container radioactiv. Au trecut cateva luni pana cand cineva si-a dat seama ca a adus in unitate o ladita pentru pisicute mai speciala. Nisipul special poate absorbi rapid urina pisicii, insa absoarbe si deseuri radioactive.

Pana in anii 1950, ladita pisicii era umpluta cu cenusa, nisip si praf. Astazi, laditele au un fel de clei superabsorbant, care nu lasa urme prin casa cand pisica pleaca de la toaleta moderna. Astfel, substanta se transforma intr-un stabilizator. Punand aceasta intr-un recipient cu deseuri radioactive se poate preveni reactionarea lor cu mediul inconjurator. In timp, cei de la unitatea de deseuri radioactive au decis sa fie mai green si sa foloseasca substante organice pentru toaleta pisicii.

Varianta bio foloseste legume si fibre din plante, materiale care sunt de altfel si combustibili foarte buni. Peste 500 de litri de deseuri nucleare au fost contaminate cu aceasta substanta bio devenind bombe cu ceas volatile si foarte simplu sa faca o explozie uriasa. Din fericire, s-a reusit evitarea dezastrului la timp.

Marturii vintage pentru o nunta cu stil

Desi mai greu acceptata in Romania, pentru ca era asimilata cu elemente invechite si cu o lipsa de modern, nunta vintage castiga din ce in ce mai mult teren si in randul cuplurilor de pe la noi, care au inteles ca vintage nu inseamna neaparat vechi. Daca in materie de tinute si decorare a salii unde va avea loc evenimentul, mirii vor avea o mana de ajutor din partea designerilor si a specialistilor in materie de nunti, iata cateva idei care sa le fie de folos in alegerea celebrelor marturii nunta. Sunt mici atentii cu care oaspetii la petrecere vor pleca acasa si care le vor aminti intotdeauna de evenimentul atat de atent pregatit.

Una dintre cele mai populare variante de marturii vintage sunt cutitele pentru corespondenta, eventual gravate. Puteti sa le puneti in saculeti din panza, sau sa le inveliti in hartie si sa legati cu panglici cu aer invechit. Puteti scrie, de asemenea, numele invitatului de mana pe invelitoare, astfel incat sa aiba cu adevarat un aer de corespondenta veche. Foarte bine primite de catre invitati vor fi batistele vintage, pe care le puteti broda cu initialele de cuplu si chiar cu data nuntii, astfel incat sa ramana in memoria invitatilor. Nu va faceti griji daca nu gasiti 100 de batiste la fel (sau mai multe daca este o nunta mai mare), important este ca ideea de vintage sa ramana aceeasi. Trabucurile sau tigaretele – sunt foate potrivite pentru petrecerea in sine si cu siguranta vor fi savurate chiar din timpul receptiei.

Depinde de voi daca le veti pune pe masa in fata invitatilor sau veti aranja la iesirea din restaurant un stand de unde domnii si doamnele se vor putea servi la plecare. Daca sunteti genul care prefera dulciurile pentru marturii, puteti opta si aici pentru cele cu ambalaje vintage, bomboane ale brandurilor vechi, acadele sau puteti chiar organiza un candy bar care sa arate in totalitate vintage, de unde invitatii isi vor putea servi singuri marturiile.

Agresiune

Agresiunile din lumea reala pot fi cauzate de cele din jocurile video. Sunt studii care au demonstrat ca atacurile cu tenta terorista in care sunt impuscati zeci de oameni pot fi un efect firesc al scenariilor din jocuri. Depinde insa de context si de modul in care se raporteaza fiecare individ la joc, nu intotdeauna agresiunea e crescuta dupa ce va jucati un joc violent. Daca, de exemplu, in joc sunteti un erou e putin probabil sa fiti agresiv in lumea reala. Cercetatorii au descoperit ca jocul intr-un context prosocial, de ajutorare a altui personaj in jos, determina comportamente mai putin agresive decat in cazul unui context ambiguu. Participantii au jucat unul din trei jocuri, cu zombi, in care personajele aveau grija unul de altul, altul in care se vanau zombi de placere, altul in care era vorba de un puzzle inocent. Li s-a spus si ca vor juca impotriva unui alt participant, cand de fapt jucau impotriva calculatorului. Cel care pierdea de fiecare data primea niste zgomote neplacute in casti. Intensitatea si volumul sunetului era reglat de castigator. Calculatorul castiga de 12 ori, participantii de 13 ori. Decizia in privinta sunetului nu era asa de drastica atunci cand exista un context prosocial. Cei care se comportau cel mai frumos si dupa joc erau jucatorii care au rezolvat puzzle-ul.