Trei zodii pentru care anul 2019 nu va fi unul bun

Pentru unii horoscopul este un motiv in plus sa afirme ca in 2019 le va fi foarte bine, pentru altii insa predictiile astrologice se pot dovedi destul de inspaimantatoare, insa sunt bune pentru ca ii pun in garda, stiu la ce sa se astepte. Daca e sa aruncam o privire pe horoscop an 2019, varianta chinezeasca, vom constata imediat ca avem cel putin trei semne zodiacale care par ca au ghinion cu carul anul acesta.

Poate e vorba de o aliniere nefavorabila a planetelor, poate ca au avut prea mult noroc in trecut si acum e un echilibru care se realizeaza, universul tinde mereu sa faca dreptate, in felul sau. Munca si rabdarea, caracteristici ale anului 2019 pe care multe zodii le pot folosi pentru a atinge succesul dorit, a-si indeplini planurile, nu sunt nici ele suficiente pentru cele trei zodii „puse la zid” in 2019. Care sunt acestea? Una dintre zodiile din horoscop an 2019 care nu prea va putea sa se bucure de un an plin de realizari este Cocosul. Zodiacul chinezesc spune clar ca anul 2019 pentru cocosi va fi unul al schimbarilor masive, nu intotdeauna placute, totul va fi efemer, in dragoste nimic nu se mai leaga, relatiile se destrama, in cariera ori se bate pasul pe loc, ori ceea ce se incepe nu va ajunge sa fie terminat. Si daca Cocosul crede ca e cel mai ghinionist, vine Iepurele si ii arata ca ceea ce pateste el in 2019 e floare la ureche.

Iepurii vor avea doar situatii dificile de depasit, diplomatia va fi singura lor arma ca sa iasa cu bine din diverse interactiuni sociale „spinoase”. Pe plan profesional sunt prea mult riscuri de asumat, prea mari, ca sa mai obtina ceva banuti, sa aiba pusculita mai consistenta.

In fine, Cainele nu prea va reusi sa faca mai nimic in 2019, cel putin la nivel creativ si de initiativa. Nici gand de recompense, de viata sociala linistita, de momente de echilibru emotional. Peste toate mai intervine si un rival puternic fie in plan personal, fie in planul afacerilor, care le complica si mai mult viata si asa destul de ciudata.