Radio Iasi, cel mai complex si complet post de radio din zona Moldovei

Inca de la aparitie, radio iasi, cel mai ascultat radio regional, si-a propus sa fie un melanj armonios si perfect intre divertisment, cultura, informatie obiectiva, muzica excelenta si bun-simt. Tot ce misca in Iasi este analizat si comentat la radio Iasi in cadrul unor emisiuni speciale dedicate scenei politice si culturale regionale, istoria este si ea demontata si reanalizata din perspectiva actualitatii.

Emisiuni precum Dialog Intercultural, Cultura, Azi, Lumina Credintei, Univers muzical, Traditii si cultura populara aduc saptamanal la radio iasi cele mai noi repere culturale si artistice, dar si religioase fara de care societatea n-ar putea evolua. Evreii Azi, singura emisiune radio romaneasca axata pe viata comunitara evreiasca imbina povestile de viata deosebite si muzica specific evreiasca intr-un tablou unic si relevant pentru orice vrea sa stie mai multe despre evrei. Ucrainienii, rusii lipoveni si rromii, au, alaturi de evrei, emisiuni dedicate vietii lor fascinante si obiceiurilor mai putin cunoscute noua. Dialogurile nocturne pe teme de actualitate si hiturile radio iasi, precum si cele mai noi informatii din lumea genurilor muzicale de orice tip se integreaza perfect in grila Radio Iasi, impreuna cu stirile si dezbaterile legate de diaspora si comunităţile romanesti din strainatate. Stirile regionale, nationale, internationale, sportive, cele culturale, horoscopul dau o imagine de ansamblu asupra societatii si lumii in care traim, ajutandu-va sa faceti fata mai usor provocarilor zilnice pe care le intalniti in mediul profesional in care va desfasurati activitatea.

Cele mai bune evenimente si transmisiunile live sau inregistrarile isi gasesc locul pe radioiasi.ro, in sectiuni speciale, cu arhive complete si streaming-uri web de inalta calitate. Tehnologia moderna nu a fost o provocare prea mare pentru radio iasi, astfel ca postul preferat de radio se poate asculta live si online, in playerul favorit sau direct pe Facebook, pe o pagina dedicata si optimizata pentru orice tip de dispozitiv mobil, tableta, smartphone sau PC.

Pentru Radio Iasi, sloganul „Suntem acasa in toata Moldova” nu e numai o constatare, ci o stare de fapt, pe care echipa radioului se straduieste sa o perfectioneze zi de zi.

No comments:

Post a Comment