Tricicletele multifunctionale pentru fetite sunt cadoul perfect pentru micuta dvs

In copilarie, miscarea este totul pentru o dezvoltare armonioasa si pentru o sanatate puternica. Zilnic, micutul trebuie sa invete sa se miste cat mai mult si sa faca exercitii fizice specifice varstei in asa maniera incat musculatura si sistemul osos sa se formeze in conditii cat mai bune. Pentru a face si mai atractive aceste activitati fizice obligatorii chiar si atunci cand sunteti la o plimbarica puteti cumpara o tricicleta pentru cel mic. Sigura si usor de transportat, tricicleta este o jucarie si in acelasi timp o modalitate inedita de a face exercitii fizice cat mai diverse, faca ca piciul sa-si dea seama ca le executa.

Daca va intrebati unde gasesc o tricicleta multifunctionala pentru fetite, mai ales ca domnisoarele trebuie sa aiba un corp mult mai armonios decat al baieteilor si sa sa isi pastreze tonusul pe toata durata zilei, putem sa va dam un raspuns simplu: de pe nichiduta.ro. Magazin online cu cea mai variata gama de produse pentru copii de toate varstele, Nichiduta va pune la dispozitie cele mai elegente si mai sigure triciclete multifunctionale, adaptate varstei copilului dvs. Ideala pentru dezvoltarea echilibrului si coordonarea motrica, dar si pentru transportul copiilor prea mare pentru carucior, tricicleta are un cadru special si un suport pentru picioare care asigura stabilitate si confort sporit cat timp copilul pe acest mijloc de transport atat de indragit de cei mici. In timpul plimbarilor, tricicleta poate fi controlata de parinte prin intermediul manerului ergonomic, reglabil pe inaltime.

Confortul copilului este mereu in centrul atentiei producatorilor de triciclete asa ca pe roata din fata exista amortizor, ghidonul are manere antialunecare, rotile sunt mari si indestructibile, iar cosul de cumparaturi din spatele scaunului permite depozitarea alimentelor luate pentru micut. Toate tricicletele multifunctionale vandute de nichiduta.ro au centuri de siguranta in cinci puncte si placa de picioare pentru incepatori, putand suporta o sarcina de pana la 25 de kilograme-au si protectie antialunecare la nivelul pedalelor.

No comments:

Post a Comment