Ce faci daca parul tau a devenit foarte aspru?

Ai observat ca parul tau a devenit aspru la atingere? Este posibil sa fie din cauza factorilor de mediu, de exemplu, a fost expus mult timp la vand, deoarece vremea s-a mai racit, de aceea ai nevoie sa cauti produse noi, corespunzatoare pentru intretinerea parului in acest sezon, rece si cu vanturi. Personal, observ ca parul meu devine mai aspru, in special, la schimbarea sezonului, de aceea, odata cu racirea vremii si intetirea vantului, chiar daca port palarii, de obicei, parul meu mi-a dat de stire ca are nevoie de tratament special.

Este ceva absolut normal si este, desigur, legat de faptul ca facem o tranzitie de la un sezon mai cald la unul rece. Personal, obisnuiesc sa folosesc pentru aceste tranzitii produse Biosilk, produse care au o traditie in spate si stiu ca se potrivesc tipului meu de par. Pentru parul aspru, dintre produse Biosilk, prefer samponul cu proteine si vitamine din matase. Este un sampon nutrivit, acesta curata foarte bine si asigura hidratarea necesara scalpului si parului. Pe langa faptul ca parul are un plus de volum si stralucire, devine mult mai moale la atingere, se simte diferenta imediat. Ador aceste produse Biosilk, deoarece contin multe vitamine necesare pentru intretinerea podoabei capilare si pentru refacerea firelor de par. Exista, desigur, mai multe tipuri de produse, acestea fiind destinate diferitor tipuri de par, insa, contin, practic, toate, vitamine si proteine necesare fortificarii parului.

Acum, in sezonul rece, trebuie sa avem grija maxima de parul nostru, deoarece, temperatura rece de afara, vantul, dar si schimbarea alimentatiei, sigur vor avea efecte si asupra podoabei capilare. Voi ce produse Biosilk folositi? Cum ingrijiti parul in timpul iernii? Ce sampoane, balsamuri sau masti de par va plac?

No comments:

Post a Comment