De la apa curenta la apa in regim propriu

Ne-am obinuit cei mai multi dintre noi sa traim la bloc, cu tot confortul pe care sederea la comun il implica referitor la reteaua de apa, la canalizare si la RADET. Sigur ca mutarea de la bloc la casa aduce cu sine un alt gen de confort, si anume acela al libertatii de miscare in propria casa fara teama de a nu deranja vecinii, fara sa fim la randu-ne deranjati de acestia. 

Insa, si in ceea ce priveste principalele utilitati – apa, canalizare, caldura - este principala noastra tema sa ne asiguram ca avem tot ce ne trebuie, astfel incat confortul sa fie cel putin egal cu cel pe care il aveam locuind la bloc. Apa este principal necesitate a oricui, fie ca vorbim despre apa potabila, apa menajera sau apa pentru incalzirea locuintei in perioada de iarna. Cum anume facem sa avem apa curenta fara niciun fel de problema atunci cand reteaua de apa a orasului in care ne aflam (sau langa care ne aflam) nu ajunge in zona in care se afla casa noastra. Nimic mai simplu: putul proprietate personala si pompa submersibila si totul devine mult mai simplu! Putul se sapa in termen de o zi, cu ajutorul unei echipe de specialisti, care vor sti si care este adancimea cea mai buna pentru o zona anume si in care panza freatica vor trebui sa se opreasca. In functie de adancimea putului, vom sti si ce tip de pompa submersibila sa alegem din multitudinea de variante si oferte mai mult decat atragatoare de la pompe-submersibile.com.ro.

Astfel, exista pompe submersibile de adancime medie si de mare adancime, si recomandabil este ca tipul pe care il alegeti sa se adapteze perfect nu numai adancimii, ci si debitului putului pe care il avem in curte. Asadar, recomandarea principala este sa luam decizii numai sfatuiti de instalatorul care a facut instalatia sanitara.

No comments:

Post a Comment