Ce marturii alegi la nunta?

Ca femeie visezi toata viata la acea nunta perfecta, fara de cusur, desprinsa parca din basmele pe care le auzeai citite de mama sau bunica. Astepti sa iti vina randul, sa pornesti si tu intr-o calatorie minunata alaturi de persoana iubita. Pana la urma, in viata, iubirea este cel mai de pret sentiment, este adevaratul motiv pentru care existam pe acest pamant. Ceea ce conteaza cel mai mult este sa gasesti persoana potrivita, care sa iti fie altaturi, la bine si la rau, sa te faca sa te simti cu adevarat importanta. Ca femeie iti doresti sa fii ocrotita, protejata, iubita si apreciata. Iar daca in viata ta apare acea persoana care te face sa te simti asa, nu ezita sa o pastrezi langa tine.

Nunta reprezinta un legamant pe viata, sunt momente unice pe care le vei trai doar atunci si de care iti vei aminti cu drag, toata viata. Un bun „reminder” pentru cei invitati la nunta ta sunt binecunoscutele marturii nunta. Pe www.fabricadeaccesorii.ro poti gasi o gama diversificata de marturii. Iti poti alege de acolo tot ce iti doresti. De la clasicele marturii sub forma de saculeti cu bomboane, pana la diverse borcanele frumos ornate si decorate, ce contin fie miere sau dulceata. Sunt atent dichisite si pregatite, special pentru acel eveniment special din viata ta. Sunt atent selectionate si impodobite, pentru a servi drept o amintire frumoasa. Invitatii vor fi pur si simplu incantati sa primeasca o marturie sub forma unui borcan cu dulceata. E ca si cum, de fiecare data cand vor gusta din acea dulceata se vor transpune din nou, la nunta ta si vor asocia gustul acela dulce cu o dulce amintire.

Asa ca, daca iti doresti ca cei prezenti la nunta ta sa ramana cu un gust placut, fa-le o surpriza dulce si inedita. Ia in serios rolul marturiilor , caci pana la urma cuvantul marturie defineste o atestare, iar in cazul de fata, reprezinta o atestare a iubirii.

No comments:

Post a Comment