Magazinele online de electrocasnice – cumparaturi comode oricand

Cumpararea de electrocasnice din confortul propriei case, fara sa fie nevoie sa mai colindati zile in sir centre comerciale si sa discutati cu angajati mai mult sau mai putin pregatiti, este varianta ideala pentru a va echipa casa fara nervi si cu maximum de informare. Magazinele cu aparatura, asa cum este si Rombiz, au marele avantaj de a pune la dispozitia clientilor lor o gama foarte variata de produse, cu specificatii tehnice complete, variante de buget potrivite pentru toate categoriile de clienti, si mai ales preturi extrem de avantajoase comparativ cu preturile din magazinele traditionale.

Listarea produselor se poate face in functie de categorie, dar si in functie de pret (crescator sau descrescator) cele mai bine vandute produse, brand, noutati, rating, disponibilitate in stoc etc), astfel incat experienta de shopping sa fie cat mai simplificata si cat mai utila cumparatorului. In plus, faptul ca putem avea la dispozitie specificatiile produsului dar si internetul ca si sursa de informare, face aproape imposibil ca angajatii sau proprietarii de magazine obisnuite sa incerce sa ne vanda drept ideal un produs indoielnic, de care nici chiar ei nu sunt convinsi.

Un alt avantaj al cumparaturilor de aparatura online este acela ca un site precum Rombiz rezolva si problema transportului, care in magazine obisnuite cade uneori in sarcina cumparatorului, si care implica un pret suplimentar. La Rombiz, de pilda, transportul comenzilor de peste 300 RON este gratuit in toata tara si al celor de peste 150 RON este gratuit in Bucuresti. Livrarea se face prin companii de curierat cu renume si experienta pe piata, care garanteaza livrarea la termenul convenit si fara probleme pentru client. Plata se poate face cu cardul sau ramburs, la primire. Tot platformele online ofera si varianta platelor in rate, despre care pana acum se credea ca poate fi valabila numai in magazine obisnuite.

No comments:

Post a Comment