Avantajele crearii unui magazin online

Daca ai niste idei bune de afaceri si vrei sa le pui in practica rapid si eficient un magazin online este metoda ideala pentru a-ti incepe dezvoltarea afacerii. Magazinul online are avantajul ca iti ofera posibilitatea sa prezinti oferta rapid si sigur, sa o comercializezi cum stii mai bine catre publicul larg. Pentru ca magazinul tau sa functioneze trebuie sa aiba categorii si subcategorii, produsele sa fie gasite usor, sa aiba filtre speciale, informatii complete despre fiecare produs in parte, specificatii pret.

In procesul de creare magazin online un loc important il are definirea modalitatilor de plata si de distribuire, perioada alocata livrarii produselor si costul ei. Avantajele oferite de deschiderea unui magazin online sunt multiple. In primul rand, pentru ca sunt pe online, ele nu se inchid niciodata, poti sa fii la dispozitia clientilor zi si noapte, publicul tau tinta este mult mai larg, poti depasi granitele tarii si sa iti vinzi produsele si serviciile oriunde, costurile de creare magazin online si deschidre, gestionare continut sunt mai mici decat in offline. Pe de alta parte, nici macar nu ai nevoie sa ai depozite intregi de produse pe stoc-ideea e ca la o cerere mare de produse se comanda imediat de la furnizor si se livreaza la scurt timp, promovarea e specializata, e indreptata doar catre clientii din „plaja” de public tinta omogen pe care l-ai definit deja la inceput. Tot ce tine de vanzari si statistici de tot felul pot sa fie realizate detaliat foarte simplu cu programe de tipul Google Analytics.

Traficul mare aduce cu sine si publicitate pe site si bani in plus din afisarea de reclame, bannere targetate. Consumatorii nu mai pierd timp cautand prin magazine ce au nevoie, pot compara rapid produsele, le pot sorta, pot salva produsele in Cosul de Cumparaturi si sa le cumpere cand doresc, poate mai tarziu, poate a doua zi. Insa toate aceste avantaje nu pot exista si in practica fara un site functional si bine construit. Aici intervine firma Concept24, specializata in realizarea de magazine online de la zero. Echipa Concept24 va pune la dispozitie un specialist in e-commerce care va analiza afacerea dvs. si ii va descoperi potentialul, va crea un plan de implementare personalizat pentru ca randamentul site-ului sa fie cat mai bun.

Urmatoarea etapa va fi crearea layout-ului site-ului si a designului, toate magazinele online vor fi originale, vor fi responsive, usor de afisat corect pe orice dispozitiv modern. La final, se va implementa platforma integrata de gestiune a resurselor site-ului, se vor crea sectiunile si subsectiunile, toate detaliile din paginile produselor, din paginile de prezentare, se vor optimiza atat paginile web, cat si site-ul in intregul sau. Concept24 va crea si campanii Google AdWords si Facebook pentru o promovare online eficienta.

1 comment:

  1. Need To Increase Your ClickBank Commissions And Traffic?

    Bannerizer made it easy for you to promote ClickBank products by banners, simply go to Bannerizer, and get the banner codes for your chosen ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator to promote all of the available ClickBank products.

    ReplyDelete