Marturii vintage pentru o nunta cu stil

Desi mai greu acceptata in Romania, pentru ca era asimilata cu elemente invechite si cu o lipsa de modern, nunta vintage castiga din ce in ce mai mult teren si in randul cuplurilor de pe la noi, care au inteles ca vintage nu inseamna neaparat vechi. Daca in materie de tinute si decorare a salii unde va avea loc evenimentul, mirii vor avea o mana de ajutor din partea designerilor si a specialistilor in materie de nunti, iata cateva idei care sa le fie de folos in alegerea celebrelor marturii nunta. Sunt mici atentii cu care oaspetii la petrecere vor pleca acasa si care le vor aminti intotdeauna de evenimentul atat de atent pregatit.

Una dintre cele mai populare variante de marturii vintage sunt cutitele pentru corespondenta, eventual gravate. Puteti sa le puneti in saculeti din panza, sau sa le inveliti in hartie si sa legati cu panglici cu aer invechit. Puteti scrie, de asemenea, numele invitatului de mana pe invelitoare, astfel incat sa aiba cu adevarat un aer de corespondenta veche. Foarte bine primite de catre invitati vor fi batistele vintage, pe care le puteti broda cu initialele de cuplu si chiar cu data nuntii, astfel incat sa ramana in memoria invitatilor. Nu va faceti griji daca nu gasiti 100 de batiste la fel (sau mai multe daca este o nunta mai mare), important este ca ideea de vintage sa ramana aceeasi. Trabucurile sau tigaretele – sunt foate potrivite pentru petrecerea in sine si cu siguranta vor fi savurate chiar din timpul receptiei.

Depinde de voi daca le veti pune pe masa in fata invitatilor sau veti aranja la iesirea din restaurant un stand de unde domnii si doamnele se vor putea servi la plecare. Daca sunteti genul care prefera dulciurile pentru marturii, puteti opta si aici pentru cele cu ambalaje vintage, bomboane ale brandurilor vechi, acadele sau puteti chiar organiza un candy bar care sa arate in totalitate vintage, de unde invitatii isi vor putea servi singuri marturiile.

No comments:

Post a Comment