Nu ai apucat sa faci curatenie in birouri?

S-a intamplat sa constatati ca a trecut destul de mult timp de la ultima curatenie generala in birouri si deja murdaria se vede fara prea mare efort cam peste tot? Stati fara griji, nu sunteti singurul. Pentru ca sunt asa de multe de facut si timpul nu mai e demult de partea noastra curatenia in birouri este lasata mereu la urma, cand toate vor fi fost rezolvate si doar ea mai e pe lista. Curatenia insa e foarte importanta pentru confortul si randamentul angajatilor.

Cu cat avem birouri mai curate si un mediu mai placut, cu atat vom avea si rezultate mai bune la finalul zilelor de lucru. De asemenea birourile curate inseamna si protectie impotriva bacteriilor si acarienilor, angajati apti de lucru la orice ora, fara afectiuni provocate de acesti mici inamici nevazuti. Indiferent ca e vorba de o cladire mare de birouri sau de un spatiu mai mic firmele care se ocupa de curatenie birouri Bucuresti vor schimba total atmosfera si vor igieniza toate spatiile in care angajatii isi petrec majoritatea timpului. Dupa ce se incheie un contract de servicii echipa care va prelua sarcina curateniei si igienizarii se va deplasa la fata locului si va evalua situatia, gradul de murdarie, va stabili cum va actiona si cu ce substante si echipamente moderne. Experienta firmelor de curatenie birouri Bucuresti isi va spune cuvantul, fiecare oferta este personalizata, clientul poate alege ce servicii aditionale doreste, preturile variaza in functie de suprafata, timpul in care se realizeaza curatenia si echipamentele folosite. Profesionistii de la firmele de curatenie vor sterge praful si vor aerisi toate spatiile, vor curata parchet, gresie, faianta, mobilier, vor intretine suprafetele speciale, vor sterge geamurile interioare si exterioare, vor igieniza grupuri sanitare si bucatarii.

Daca este nevoie se va aspira si curata in profunzime orice tip de mocheta si de covor, holurile vor fi inspectate si se va igieniza fiecare colt. La final clientul va putea face o inspectie generala a curateniei si va putea solicita anumite servicii optionale. Curatenia se va termina rapid, angajatii isi vor putea relua lucrul imediat dupa finalizarea ei si toata lumea va fi multumita.

No comments:

Post a Comment