Micropilotii rodio si folosirea acestora in constructii

Sfera constructiilor este intr-o continua extindere, acest lucru fiind explicat si de o cerere in continua crestere, si din ce in ce mai pretentioasa. Cu siguranta, domeniul constructiilor este unul in care iti ia destul de mult timp sa excelezi ca companie care ofera aceste servicii si produse. Totusi, compania Terratest se numara printe cele mai influente la noi in tara si nu numai, fiind un lider bine si sigur plasat in topul companiilor de constructii.

Varietatea domeniilor in care compania executa sau proiecteaza diverse proiecte si planuri de constructie sunt uimitoare si vin drept o confirmare pentru vasta experienta pe piata constructiilor si oferirea de solutii de durata si de cea mai inalta calitate in diverse domenii ale vietii noastre. Fie ca este vorba despre ansambluri de locuit, ansambluri industriale, constructie sau reparatia drumurilor, proiecte pentru energia eoliana, compania Terratest are o gama variata de produse de constructii pe care le ofera si le propune clientilor sai.

Un astfel de tip de produs sunt micropiloti rodio, folositi in constructii, pentru a consolida structurile vechi. Un exemplu relevant in acest sens, reprezinta lucrarile realizate de compania Terratest, cu micropiloti rodio, la Muzeul de arta contemporana Caja Burgos, din Burgos, in anul 1995. Adevarul este ca cladirile vechi, cum ar fi de exemplu si acest muzeu, au nevoie, la un moment dat, de o solidificare a suportului pe care sunt construite. 

In acest scop sunt folositi micropiloti rodio, pentru a consolida structura si pentru a asigura rezistenta constructiei pentru o perioada indelungata. Mai multe informatii despre proiectele realizate de compania Terratest Romania puteti gasi pe site-ul acesteia, unde veti vedea produsele de constructie pe care le realizeaza, precum si proiecte din ultimii ani, din diverse domenii ale constructiilor.

No comments:

Post a Comment