Revolutionarea anunturilor auto

Societatea din ziua de azi este in cautare de produse eco; se zvoneşte ca stratul de ozon se subtiaza, resurele planetei sunt din ce in ce mai putine… Insa, in tot acest amalgam de vesti, cei de la Motor Development International au produs o masina revolutionara, astfel incat pana si ecologistii vor vedea cu ochi buni piata de anunturi auto.
 
Daca modelul respectiv de masina va cuceri teren, ursii polari nu vor mai pluti infricosati pe bucati de gheata in mijlocul oceanului. Acest lucru ar putea fi posibil datorita inventatorului Guy Negre, un pasionat de tot ceea ce are roti. In anul 1998, anunturile auto cuprindeau cateva randuri despre Green Taxi, o masina care folosea motorul cu aer. De atunci, tehnologia s-a dezvoltat, astfel incat ideea lui Guy Negre prinde contur. Din acest an, aceasta masina poate fi vazuta pe strazile din Europa, italienii fiind cei mai interesati de comercializarea vehiculului.
 
Revolutionar este faptul ca masina, produsa in serie cu ajutorul indienilor de la Tata Nano, poate fi condusa fara permis de conducere. Insa, soferul trebuie sa detina o legitimatie, care atesta cunostinele legislatiei rutiere. Anunturile auto vor contine o varietate de modele ce variaza ca design, caracteristici ale motorului sau dimensiuni. Producatorii anunta ca cel mai mic prototip va avea o capcaitate de transport de trei persoana si un motor de doar 45 CP.

Un filmulet infatiseaza o astfel de masina, circuland nestingherita pe strazi, unde face o nota discordanta fata de modelul clasic. In primul rand, are numai trei roti, iar parbrizul este de fapt o usa. Cine stie insa daca, in viitor, acest tip de masina nu va deveni o obisnuinta in cuprinsul anunturilor auto…
 
Probabil fiecare viseaza la o masina ieftina, usor de manevrat si care sa nu polueze; in curand, aceste caracteristici se vor intruni intr-un singur model. Visul multor persoane va deveni realitate…

No comments:

Post a Comment