Clearomizorul – o facilitate pentru vaperi

Inca de la prima lor varianta aparuta pe piata, tigarile electronice au suferit numeroase schimbari si toate in folosul utilizatorilor. De la variantele cu atomizor si rezervor pana la variantele cu clearomizor, toate aceste schimbari au ca scop sa faciliteze si sa faca tot mai usoara experienta vapatului. In timp ce o tigara electronica cu atomizor si rezervor pastreaza elichidul in rezervor si il vaporizeaza cu ajutorul atomizorului, o tigara electronica cu clearomizor stocheaza si vaporizeaza elichidul doar prin intermediul clearomizorului.

Care este cel mai bun clearomizor depinde de nevoile fiecarui utilizator de tigara electronica in parte, ei fiind cei care decid de ce capacitate de stocare au nevoie. Avantajul unui clearomizor fata de alte atomizoare este acela ca se incarca direct din sticluta de elichid si ofera vapori aromatici si de obicei mai calzi decat in cazul altor atomizoare. Un avantaj al sau este faptul ca este transparent, ceea ce face foarte usor de observat cat lichid mai este si cand trebuie re-alimentat. O alta varianta de atomizor cu stocare este cartomizorul, care spre deosebire de clearomizor, are in alcatuirea sa si un filtru care se imbiba de lichid dar si un atomizor.

Daca ar fi sa ne referim la care dintre aceste este mai avantajos din punct de vedere al costurilor, ar trebui sa spunem ca toate cele despre care am vorbit mai sus sunt consumabile, ceea ce inseamna ca la un moment dat in fiecare dintre ele va trebui sa investiti din nou o suma de bani. Ideea este ca atenta curatare si folosirea acestora conform normelor de uzitare face ca durata lor de viata sa fie mai indelungata. De asemenea, lichidele inchise la culoare fac ca clearomizoarele si cartomizoarele sa se degradeze mai repede. Investitia initiala si bugetul alocat pentru consumabile depinde de fiecare vaper in parte, insa piata dispune de suficiente oferte cat sa se adapteze atat unor bugete limitate cat si unor bugete permisive.

No comments:

Post a Comment