Dezinfectie sau cum sa prevenim boli

Daca te muti intr-un apartament nou, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa il cureti in profunzime, pentru a te putea apuca de eventuale reparatii si modificari. Acest lucru inseamna sa dezinfectezi toata suprafata locuintei pentru a scapa de urmele vechiului proprietar. Insa, cel mai important motiv, pentru care ar trebui sa dezinfectezi tot ceea ce te inconjoara este pentru a nu contacta eventuale boli. Pentru ca toate lucrurile cu care intri in contact pot fi contaminate de tot felul de virusuri si bacterii, este esential sa apelezi la un astfel de serviciu, in scopul de a nu te imbolnavi. Prin urmare, acorda cateva zile in plus pentru a-ti dezinfecta si curata corespunzator locuinta si pentru a o repara inainte de a aduce mobilierul si restul de lucruri.

Cele mai multe apartamente sunt deja curatate inainte de a fi scoase la vanzare. Cu toate acestea, ele nu sunt dezinfectate si nu vei sti niciodata cat bine sau eficient a lucrat echipa dinaintea sosirii tale. Din acest motiv, este important sa iei situatia in propriile maini si sa acorzi o importanta deosebita procesului de dezinfectare a locuintei. Pentru ca majoritatea produselor din comert actioneaza selectiv (in functie de suprafata obictului dezinfectat), iar un astfel de proces este destul de complex si nu se realizeaza in fiecare zi, cel mai indicat este sa apelezi la o echipa de specialisti care sa faca acest lucru pentru tine. Acestia, nu numai ca vor dezinfecta intreaga locuinta dar, datorita aparaturii de ultima generatie, vor putea pulveriza substante chiar si in locurile greu accesibile. Astfel, dezinfectia va fi completa si uniforma.

La cine apelezi?


DDD este o companie cu traditie in domeniu, care realizeaza cu succes lucrari de deratizare, dezinsectie si dezinfectie a locuintelor si companiilor. Prin dezinfectie se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetale si animale ale microorganismelor. Pe intelesul tuturor, in acest fel sunt prevenite si combatute infectiile si se evita transmiterea de boli la om.

Cum se procedeaza?


Dezinfectia se poate realiza prin  trei procedee - pulverizarea, nebulizarea sau termonebulizarea produselor dezinfectante pe toate suprafetele vizate dintr-o incapere:
  • Cu ajutorul pompelor de inalta si joasa presiune se pulverizeaza substanta pe toate suprafetele incaperii.
     
  • Cu ajutorul nebulizatorului, se creeaza o “ceata rece” si se raspandeste in interiorul incaperii.
     
  • Cu ajutorul termonebulizatorului, se creeaza o “ceata calda”  care se raspandadeste in incapere.

Toate produsele utilizate sunt avizate de Ministerul Sanatatii, cu efect prompt asupra principalilor agenti patogeni si au actiune bactericida, virucida, fungicida si sporicida. 

Ai nevoie de raspunsuri? Nu ezita sa intrebi

Cu singuranta esti confuz si nu stii de unde sa incepi pentru a putea beneficia de un apartament curat si dezinfectat. Desi ai o multime de intrebari, raspunsurile pe care le primesti sunt adesea vagi si nesatisfacatoare. Pe www.0219662.ro  o echipa de profesionisti iti sta mereu la dispozitie si este gata oricand sa iti ofere informatii suplimentare. Trebuie doar sa intrebi. Lasa totul in mana specialistilor si bucura-te de servicii impecabile si profesionalism.

No comments:

Post a Comment