Ai o casa la tara si nu ai canalizare?

O casa la tara e tot ce si-ar putea dori oricine in vremuri de criza. La prima vedere pare o investitie rentabila, dar multitudinea de probleme legate de canalizare sau instalatii si amenajare exterioara si interioara te face sa te gandesti de doua ori inainte de a lua in considerare o astfel de oferta.

Unde nu exista canalizare este obligatoriu sa ai un hidrofor cu vas hidrofor 50 litri, prin care sa alimentezi cu apa intreaga casa si sa ai cu ce uda gradina. Economic si eficient, hidroforul are o pompa din inox care pompeaza apa cu presiunea dorita in tot circuitul din casa. Apa din circuit este astfel pura, fara corpuri straine si are calitati superioare fata de cea obtinuta din alte modalitati de pompare rudimentare.

In acest vas hidrofor 50 litri exista o perna de aer care are ca functie principala mentinerea presiunii optime – daca scade presiunea pompa nu va mai functiona la parametri normali. De la pornire, pompa hidrofor cu vas hidrofor 50 litri ar trebui sa mearga timp indelungat – daca se opreste mai tot timpul, e ceva defect la hidrofor. Vinovata de defectiune e chiar perna de aer din vas hidrofor 50 litri care a pierdut din presiune – remedierea ei e simpla, prin refacerea presiunii. Atunci cand cumperi un hidrofor – pe internet gasesti pe shop-einstal.ro, magazin online cu tot ce ai nevoie pentru amenajarea casei si instalatiilor din ea – trebuie sa ai in minte numarul de consumatori, cat de multa apa ai nevoie in casa si in curte si cate bai ai.

Motorul pompei trebuie sa fie si el de putere iar hidroforul sa aiba sistem integrat ca sa se opreasca automat ca nu mai exista apa. Daca vei respecta pasii de alegere si vei urmari cu atentie functionarea lui pentru remedierea eventualelor defectiuni, hidroforul iti va fi util ani la randul, vei avea mereu apa la discretie, la un pret foarte bun fata de o instalatie mai complicata.

No comments:

Post a Comment