Unghiile tale au nevoie de ingrijire speciala cu o oja semipermanenta de calitate

Eleganta si feminitatea unei doamne sau domnisoare pot sa fie obtinute prin foarte multe trucuri cosmetice. Cel mai simplu dintre ele este folosirea unei oje speciale care sa scoata in evidenta unghiile perfecte si ingrijite. Problema este ca oja se degradeaza destul de repede, dureaza destul de mult pentru a fi refacuta complet, iar preturile celei de calitate nu permit aceasta operatiune de foarte multe ori.

O solutie este utilizarea oja semipermanenta, care nu necesita refacerea la doua sau trei zile si este mai rezistenta decat gelul clasic folosit la aranjarea aspectului unghiilor. Accesibila din punct de vedere financiar, oja semipermanenta este o oja speciala cu o stralucire mai puternica si o textura mai solida. La aplicarea ojei se folosesc raze UV pentru a fixa anumite componente ale ojei si a-i da un plus de rezistenta. De obicei, oja semipermanenta se aplica in saloanele de infrumusetare, dar poate fi aplicata cu succes si acasa, dar doar daca avem un aparat special cu raze UV.

Inainte de aplicarea ojei semipermanente, suprafata unghiilor se degreseaza si se netezeste, apoi se aplica o baza incolora, pentru ca oja semipermanenta sa adere foarte bine. Expunerea la UV este insotita de aplicarea a doua straturi subtiri, dupa care se aplica la final lacul protector. Avantajele folosirii ojelor semipermanente comercializate si de Allbeauty in diverse forme si nuante sunt multiple, printre ele numarandu-se neafectarea sanatatii unghiei, usurinta aplicarii, rezistenta in timp mai mare decat oja normala, peste aceasta oja putandu-se aplica si un strat de oja normala, daca v-ati saturat de culoarea ojei originale.

Allbeauty are in oferta curenta oje semipermanente de la Clarissa Lei, de calitate superioara, italiana, dupa aplicarea oja durand pana la 3-4 saptamani fara sa se degradeze si avand acelasi luciu intens tot timpul. Descoperiti chiar acum toate nuantele si tipurile de oja semipermanenta pe site-ul oficial al Allbeauty.

No comments:

Post a Comment