Obtine un corp de invidiat cu exercitii fizice si mentale pilates

Miscarea e foarte importanta pentru organism. Circulatia sangelui, functionarea creierului, a organelor interne depinde foarte mult de cat de multe exercitii fizice facem zilnic si cat de bine stim sa ne dozam efortul. Din fericire pentru doamne si domnisoare care nu prea mai au timp de fitness sau de alergari zilnice, exista o tehnica inventata in secolul XX care le poate ajuta sa scape de kilogramele in plus si sa aiba o silueta de invidiat. Pilates este sistemul cel mai bun de exercitii fizice si psihice, inventat de Joseph Pilates, care era un luptator de box german.

Inspirandu-se din antrenamentele practicate in Roma sau Grecia antica, Pilates a pus la punct, dupa ce a studiat si yoga si tehnici zen, un set de exercitii si cateva aparate adjuvante. Primii care au putut sa puna in aplicare tehnicile pilates au fost bolnavii din spitalele de pe front, din Primul Razboi Mondial. Principala menire a acestor exercitii fizice este de a intari muschii abdominali si pe cei ai spatelui, redand tonusul muscular si reducand oboseala resimtita in tot corpul. In plus, concentrarea pentru a sta in anumite pozitii cerute sporeste increderea persoanei in sine si o ajuta sa arda caloriile mai usor, fara efort. Respiratia este si ea importanta daca practicati pilates, pentru ca ajuta foarte mult la mentinerea atentiei. Plamanii isi vor mari capacitatea, circulatia sangelui va fi si ea normala, corpul va fi mai flexibil, densitatea osoasa va fi mai mare, celulita dispare, iar articulatiile vor fi mai sanatoase.

Persoanele cu probleme la coloana vertebrala si la picioare pot sa practice pilates pentru a-si reveni si a reduce durerire, rezultatele exercitiilor practicate vazandu-se dupa o luna. Circulatia sangelui din zona pelviana se va imbunatati, viata sexuala va fi mult mai buna ca inainte de inceperea exercitiilor, coordonarea miscarilor corpului va fi mai buna. Toate aceste beneficii ale exercitiilor fizice si mentale pot sa devina atuuri pentru dvs. daca participati la sedintele speciale organizate de Movement Studio, locul unde puteti gasi instructori pilates calificati si informatii actualizate despre noile tehnici de intretinere corporala cu un efort minim.

Cu Movement Studio, corpul dvs. va fi mai sanatos, va veti misca in voie, fara a resimti oboseala si dureri, iar exercitiile practicate vor parea foarte simple sub indrumarea atenta a unor profesionisti.

No comments:

Post a Comment