Cum vindem online mobila veche?

Exista multe motive pentru care cineva si-ar dori sa vanda mobila veche: de la simpla dorinta de a inlocui mobila veche cu una mai noua si mai moderna, pana la necesitatea de a schimba locuinta cu una care este deja mobilata sau la a vinde mobila din casa bunicilor sau mobila pe care o avem deja depozitata undeva si de care nu mai avem nevoie. De la intentie si pana la vanzarea efectiva, exista cativa pasi pe care orice vanzator de mobila second hand Bucuresti ar trebui sa ii cunoasca pentru a reusi sa-si vanda cat mai bine obiectele de mobilier.

In primul rand daca vindeti mobila care este in stare buna sau despre care credeti ca prezinta o valoare ridicata, ar trebui sa faceti intai o estimare de pret, mai ales daca este vorba despre antichitati. Antichitatile care apartin unei perioade cautate de colectionari va pot aduce sume importante de bani, dar este foarte usor sa fiti pacalit daca nu aveti cunostinte in domeniu sau daca nu aveti o evaluare corecta. La fel si daca vorbim despre mobilier facut de un atelier celebru. Daca nu este vorba despre antichitati, ci despre mobilier care are doar cativa ani de utilizare, tineti cont de suma pe care ati investit-o initial in obiecte, de perioada de timp cat ati folosit mobila respectiva, e starea in care se prezinta acum, iar daca obiectele mai exista inca la vanzare in magazin, faceti o paralela cat mai fair intre pretul produsului nou si pretul pentru produsul second hand pe care il oferiti spre vanzare.

Pentru ca pe piata exista foarte multe site-uri de anunturi online unde va puteti lista anunturile, incercati sa il gasiti pe cel in a carui promovare veti investi cel mai putin, daca se poate chiar deloc, si care nu percepe comisioane la vanzare. Informati-va bine care este politica fiecarui site pe care listati anunturile, astfel incat sa nu aveti surprize la final. Ganditi-va bine cum anume veti proceda in cazul livrarii mobilierului, astfel incat sa stiti daca in anunt mentionati ca livrati doar in localitate sau in orice zona a tarii, iar daca livrati oriunde asigurati-va ca mentionati ca transportul este responsabilitatea cumparatorului.

No comments:

Post a Comment