De unde cumparam pantofi sport ieftini

Nu intotdeauna ieftin inseamna si de calitate indoielnica. Este valabil atat pentru haine, cat si pentru incaltaminte. Important este sa stii unde sa cauti, sa stii ce anume iti doresti de la produsul respectiv si ce aspect primeaza pentru tine: performanta sau aspectul, atunci cand vine vorba de pantofi sport. Daca nu esti o persoana sportive prin excelenta si nu ai nevoie de cei mai profi adidasi, poti opta pentru o pereche de pantofi sport ieftini. Unde sa ii cauti?

Mediul online este plin de oferte de acest gen. Vei gasi nenumarate site-uri care comercializeaza pantofi sport ieftini, insa care arata bine, sunt in concordanta cu tendintele sezonului in curs si de multe ori pot avea finisaje de calitate. Chiar daca nu esti interesat de pantofi sport care sa iti ofere conditii pentru performanta sportiva, fii totusi atenta la calapodul pantofilor pe care ii cumperi. Nu face orice copromis numai de dragul economiilor, pentru ca purtarea un timp indelungat de pantofi cu calapod prost deformeaza laba piciorului.

Magazinele mari de tipul H&M, C&A, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear si uneori chiar Zara ofera adeseori si linii sport. Sunt pantofi sport in general mai ieftini decat cei ai producatorilor de echipament sportiv, si care nu fac un rabat prea mare de la calitate, mai ales in ceea ce priveste calapodul. Nu folosesc, e drept, materiale foarte pretentioase, dar ideea din spatele lansarii de astfel de produse este fidelizarea segmentului cu venituri medii vis-a-vis de produsele lor. Astfel, magazine precum cele mentionate mai sus au vandut tenisi si bascheti tip Converse, cizme tip UGG si pantofi sport tip Isabel Marant.

Ultimul, dar nu cel din urma, un loc important unde poti gasi pantofi sport ieftini sunt magazinele tip outlet, atat virtuale cat si clasice, unde o pereche de adidasi model mai vechi poate ajunge cu discounturi serioase la preturi apropiate de cele din magazinele de care vorbeam mai sus.

No comments:

Post a Comment