Gentile sezonului toamna/iarna 2013-2014

De cele mai multe ori improspatarea unei garderobe la fiecare inceput de sezon nu este un demers tocmai la indemana… De aceea, un sfat numai bun de incadrat la categoria “tips&tricks” ar fi reimprospatarea garderobei cu cate un accesoriu special, cel mai important in acest sens fiind poseta. Odata achizitionata una sau poate chiar doua genti in acord cu trendurile pentru sezonul curent, garderoba va putea fi adaptata mult mai usor la stilul impus de tendinte.

Gentile tip postas sunt unele dintre gentile vedeta ale acestui sezon. Puteti opta pentru genti piele, fie ele in culorile pamantului – bej, maro, poate chiar un kaki -, fie in culori tari - verde, albastru, portocaliu, etc - extrem de prezente pe podiumurile de moda.

Gentile tip sac – sunt si ele unul dintre trendurile acestui sezon la categoria genti dama. Pot fi din piele naturala sau din piele ecologica, dar si din alte materiale. De asemenea, ele pot fi uni sau in combinatii speciale de culori si imprimeuri, la fel cum pot avea tot felul de aplicatii, vezi modelele rock sau punk, cu siret din piele si aplicatii din tinte, fermoare si catarame. Si case precum Louis Vuitton sau Gucci au mizat in colectiile lor pe acest model de geanta, folosind fie culori bej/maro, fie imprimeurile casei.

In moda de strada sau pentru birou revin si in acest sezon gentile tip sacosa (tote bag), cu model simplu, fara accesorii prea multe, cu sau fara fermoar, si cu manere mai lungi. Acestea sunt foarte usor de purtat ziua, mai ales ca sunt si extrem de incapatoare, dar mai ales pentru ca se pot asorta usor atat unei tinute office cat si unei tinute casual.

De fapt, marele avantaj al acestor trei tipuri de genti este ca sunt foarte practice si extrem de adaptabile tinutelor si ocaziilor diverse. Le-au ales pentru garderoba lor atat femei obisnuite cat si un numar foarte mare de vedete.

No comments:

Post a Comment