Servicii de rent a car Cluj

Dezvoltarea pe planul afacerilor, dar si cea culturala au facut ca unele orase din tara sa devina extrem de vizitate. Orasul Cluj se inscrie pe aceasta lista. Unii din cei care au incercat sa ridice o afacere prospera, care sa dea randament pe termen lung, au vazut in aceasta dezvoltare si in fluxul de vizitatori o oportunitate. Acestia au pornit de la premisa ca orice persoana care va vizita Clujul, fie ca va participa la o intalnire de afaceri sau va vizita orasul, va dori sa aiba un mijloc de transport la dispozitie, si nu sa se complice cu mijloacele de transport in comun. Daca participi la o intalnire de afaceri, cu atat mai mult, vei vrea sa faci o impresie buna, iar o masina va fi un element cheie.

Concurenta a devenit tot mai acerba in domeniul serviciilor rent a car Cluj. Se pare ca piata s-a dezvoltat substantial in ultimii 3 ani si aceasta tendinta se va manifesta si in urmatorii 5 ani. In general autoturismele sunt inchiriate pentru un interval mediu de timp, intre 5 si 8 zile. Inchirierea pe termen lung sau leasingul operational se adreseaza in special firmelor care vor sa asigure mobilitatea angajatilor, dar nu au suficiente mijloace de transport proprii.

Accidentele nedeclarate la politie, caz in care daunele se recupereaza din garantia depusa, reprezinta principalele divergente intre firmele rent a car din Cluj si clienti. Pentru a limita acest tip de cazuri firmele evita sa inchirieze autoturisme celor care nu detin permis de conducere de cel putin un an sau celor care nu au implinit inca varsta de 21 de ani.

Cea mai profitabila perioada pentru acest gen de afacere este perioada estivala sau perioada vacantei de iarna. S-a constatat ca profiturile din domeniu se tripleaza pe timpul verii.

2 comments:

  1. Aceste reguli sunt aplicate de majoritatea societatilor de rent a car. Cele mai multe solicitari vin din partea celor care utilizeaza frecvent serviciile de rent a car Bucuresti.

    ReplyDelete
  2. Aceste reguli sunt aplicate de majoritatea societatilor de rent a car. Cele mai multe solicitari vin din partea celor care utilizeaza frecvent serviciile de rent a car Bucuresti.

    ReplyDelete