Cosurile cadou si frumusetea lor

Unii oameni apreciaza foarte mult micile detalii, iar altii prefera exuberanta, rafinamentul dus la extrem. Unele persoane iubesc lucrurile marunte, iar altele pur si simplu nici nu le observa, trecandu-le cu vederea oricat ar fi ele de sclipitoare. Totusi, cand vorbim despre cosuri cadou, e imposibil sa nu remarci eleganta cu care ele sunt puse la punct mai ales atunci cand apelezi la o firma specializata cu o anumita experienta in spate.

Cosurile cadou reprezinta, atat pentru cei care se topesc dupa detalii, cat si pentru cei care doresc exagerarea atentiilor, un gest frumos, tandru dar si plin de respect. Iar daca stii sa combini intr-o maniera armonioasa continutul cu atitudinea, cat si cu ambalajul, atunci ai toate sansele sa faci o surpriza frumoasa persoanei careia vrei sa ii oferi cosuri cadou. Continutul unui astfel de pachet este de cele mai multe ori simbolic, deoarece el contine o sticla de vin rosu sau alb, sec, demisec, dulce sau demidulce, in functie de preferinte, cat si ciocolata de diverse sortimente care au foarte multe conotatii. Se spune ca cel mai elegant cadou este reprezentat chiar de aceste mici atentii, iar daca sunteti si un bun cunoscator al simbolurilor, atunci aveti toate sansele sa faceti cadoul si ideal. Se spune ca vinul rosu este dedicat in general barbatilor de la barbati, iar daca vine de la femei are conotatii sexuale, el reprezentand putere, pasiune, iar vinul alb reprezinta puritatea si bogatia, bunastarea dar si stima, respectul. La fel se poate spune si despre tipul vinului, asadar, daca oferti cuiva o sticla de vin dulce ar fi bine sa o oferiti unei femei, iar daca optati pentru un demidulce asigurati-va ca femeia careia ii oferiti sticla de vin are si o personalitate puternica.

Oricum ati alege sa oferiti cosuri cadou, si oricui le-ati oferi, trebuie sa aveti grija si la aceste mici simboluri, insa de cele mai multe ori eleganta aspectului spune tot.

No comments:

Post a Comment