Rca ieftin si rapid

Departe de cozi si timp pierdut pe la birourile asiguratorilor sau ale brokerilor de asigurari, o solutie mult mai simpla pentru soferii din Romania este achizitionarea politei obligatorii de Raspundere Civila Auto online. Avantajele sunt multiple, iar la capitolul dezavantaje lista este complet inexistenta.

Primele avantaje pe care orice conducator auto care incheie o polita RCA on-line le resimte sunt economia de timp si de energie consumata cu intrebari, calcule si negocieri cu agentii de asigurari. Polita RCA se incheie foarte rapid, cu numai cateva click-uri si doar cateva date completate intr-un formular online. La Romasig.ro toti cei care vor sa incheie o polita RCA o pot face ieftin, rapid si sigur. In plus, pot gasi aici raspuns tuturor intrebarilor legate de polita, de valabilitatea sa, de modul de incheiere al acesteia si orice alta intrebare pe aceasta tema. Contactarea echipei se poate face foate repede si usor, fie prin telefon, fie pe mail, sau prin yahoo messenger, la serviciul de suport online. Consultanta in vederea alegerii celui mai bun si mai ieftin tip de polita este gratuita.

Ce inseamna RCA ieftin s-ar putea cineva intreba… Ei bine, la Romasig orice conducator de autovehicul interesat de o astfel de polita poate compara ofertele tuturor asiguratorilor autorizati de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si o poate gasi astfel in cunostinta de cauza pe cea care i se potriveste cel mai bine. Si site-ul nu ofera doar cifre cu titlu informativ, ci cu ajutorul calculatorului de RCA oricine isi poate calcula costul real al propriului RCA, in functie de datele personale introduse si de datele referitoare la autoturismul pentru care se doreste RCA-ul. Fara costuri suplimentare, fara costuri ascunse, Romasig este practic un broker RCA online, care face misiunea alegerii unei polite si a unui asigurator mult mai usoara.

No comments:

Post a Comment