Cum sa ai o vacanta reusita la Disney

Vizitatorii parcurilor Disneyland Park si Walt Disney Studios Park nu trebuie sa isi faca griji pentru transport, in special daca aleg sa locuiasca pe durata vizitei la unul dintre hotelurile Disney: exista transport asigurat intre aeroport si hoteluri si, foarte important, exista autobuze de la toate hotelurile care te duc pana la intrarea in parc si te aduc inapoi, totul fara ca vizitatorii sa mai trebuiasca sa scoata un ban din buzunar.

Dar ce te faci atunci cand ai nevoie de transfer de la Disney pana la aeroport, de exemplu, transfer Disney Beauvais si nu cunosti cu exactitate informatii care ar putea sa te ajute?! Un prim pas ar fi sa te documentezi pe internet si sa gasesti firme specializate din timp care te pot ajuta cu transportul atat pana la Disney cat si de la Disney, pentru a nu-ti strica apoi vacanta cu probleme legate de acest traseu. Unele dintre cele mai incredibile amintiri ale vizitei la Disneyland Paris sunt, cu siguranta, intalnirile cu personajele pe care toata lumea le iubeste. Exista, insa, si aici cateva scurtaturi de care te poti utiliza. Pe harta pe care o primesti atunci cand iei biletele vei vedea ca sunt marcate zonele in care micutii – dar si cei mari - se pot intalni cu personajele Disney. E de ajuns sa afli ca personajele au mereu langa ele unul sau doi angajati ai parcului care le asigura protectia (ii impiedica, de fapt, sa fie sufocati, din prea multa dragoste, de micii lor fani), pentru a va da seama ca aglomeratia este mare.

E bine sa utilizezi un mic detaliu pentru o intalnire si o fotografie cu un personaj preferat de tine, in special daca locuiesti intr-unul dintre hoteluri: personajele Disney vin, de mai multe ori pe zi, sa se intalneasca si sa faca fotografii cu cei care isi doresc. Programul e afisat in holul fiecarui hotel, iar cozile si agitatia sunt mult mai mici decat in cazul intalnirilor din parc.

No comments:

Post a Comment