Cu mydressing, luxul e noua moda!

Luxul nu e un moft asa cum s-ar crede. Chiar daca se spune ca luxul e doar pentru cei cu foarte multi bani, realitatile se mai schimba pe masura ce cultura globala isi redefineste principiile si structura interna.

Un bun exemplu sunt hainele si incaltamintea de la marcile de lux care se pot cumpara la preturi mai mici din magazine online precum site-ul mydressing.ro. Cu peste 300 de marci si 5000 de produse comercializate, boutique-ul elegant recreat virtual de echipa mydressing si-a propus sa aduca in garderoba clientilor interesati de oferta magazinului si branduri de lux la preturi foarte bune. Pentru femei si fetite marcile consacrate – Kenneth Cole, Guess, Ralph Lauren, Bruuns Bazaar sau Armani – se pot cumpara la preturi incepand cu 25-30 de lei pana undeva la 150 de lei. Hainele pentru barbati sunt la fel de calitative precum cele pentru dama, marcilor de lux adaugandu-li-se Hugo Boss, Donna Karan New York, Sand, Dolce&Gabbana sau Gant. Si aici preturile pornesc de la 30-40 de lei si ajung pe la 120 de lei, de unde si aspectul atractiv al preturilor despre care aminteam la inceput. Cat priveste incaltamintea, doamnele pot sa-si ia de pe mydressing niste pantofi Pierre Cardin la doar 50 de lei, sau poate niste cizme Steve Madden, la doar 95 de lei, sau, de ce nu, pentru zilele mai calde, niste sandale Ralph Lauren sau Chanel la incredibilul pret de 120 de lei perechea, respectiv 160 de lei. Barbatii sunt si ei rasfatati de Bally cu pantofi la doar 110 lei sau de Kenneth Cole cu pantofi la doar 85 de lei.

Atat incaltamintea, cat si hainele au numere, respectiv marimi, pentru toate tipurile de constitutii fizice, livrarea este rapida, gratuita la prima comanda si la cumparaturi peste 60 de lei, produsele sunt originale, iar returul e permis in 10 zile de la primirea comenzii.

No comments:

Post a Comment