O alternativa sanatoasa la laptele de vaca? Da, exista: laptele din Orez

Vegetarienii convinsi au dat de mult laptele de la coana Fulga pe cel din cereale. Pe langa faptul ca are multa grasime care poate salta frumusel colesterolul, laptele de vaca poate produce efecte nedorite celor care au anumite alergii sau nu tolereaza anumite componente din el. Desi se spune ca laptele de vaca e urmatorul ca bunatate dupa cel de mama, studiile au aratat ca si laptele poate sa aiba si variante vegetale. Un exemplu e asa-numitul lapte vegetal, foarte popular in orice dieta sau meniu al unui vegetarian care chiar stie ce face. Procesul de obtinere este diferit de cel prin care se obtine laptele de vaca, insa orezul nu este tratat si nici supus unor procese chimice, nu are adaosuri de conservanti. Lapte din Orez de la Cufarulnaturii, magazin naturist online cu produse originale si ieftine, 100% naturale, este un astfel de lapte vegetal.

Fara colecterol, nu contine nici macar lactoza, nu are zahar si, mai presus de orice, e „eco”. Intr-o varietate de forme, cu vanilie, migdale, orz prajit, adaos de calciu, cacao si ciocolata, sau obtinut din hrisca si orez, Lapte din Orez poate fi folosit oriunde adaugati laptele normal, la cafea, poate fi dat copiilor, poate fi inclus in retete fabuloase. Avantajul major al laptelui de orez este ca e mai slab ca laptele de vaca, este numai bun pentru cei care sufera de obezitate, dar si pentru cardiaci si cei cu cifre mari in analizele de colesterol. Intoleranta la lactate, din cauza lactozei, poate sa va tina departe de produse si gustul autentic de lapte proaspat; lucrul acesta nu se va intampla si in cazul unui lapte vegetal si asta pentru ca toate substantele din compozitia sa sunt absorbite imediat de organism, nu au efecte adverse si nici nu interfereaza cu alte substante din organism. Sursa excelenta de vitamina E si magneziu, Lapte din Orez de la Cufarulnaturii are si mangan si seleniu, fiind un adjuvant al unui sistem imunitar pregatit sa ne apere oricand un virus sau un microb vrea sa-si faca de cap.

Daca aveti o carenta de vitamina B, atunci trebuie sa stiti ca laptele vegetal e sursa inepuizabila de vitamina B, foarte buna pentru sistemele nervos si circulator, dar si pentru metabolism. De asemenea, intareste oasele, are suficient de mult calciu si fosfor, este ideal pentru o cura de slabire blanda, fara exagerari si efecte adverse care iti strica starea generala. In plus, laptele obtinut din orez poate avea un termen de valabilitate mai mare ca al celui de vaca, de unde si posibilitatea pastrarii lui pentru un timp indelungat, fiind foarte versatil. In afara de toate acestea, laptele de orez are carbohidrati „buni”, foarte usor de procesat de catre organism si e recomandat dupa efortul fizic. In compozitia lui intra apa, orezul italian, uleiul de floarea soarelui, de sofranel, dar si sarea de mare.

Comenzile facute de pe Cufarulnaturii ajung la destinatari pana in 3 zile de la data plasarii lor, uneori in 1-2 zile, in functie de cat de repede se face confirmarea si cum ajunge curierul rapid. Returul e permis, dar numai cu ambalajul intact si doar daca e vina transportului sau e expirat sau a fost inlocuit din greseala cu alt produs.

No comments:

Post a Comment