Schimba piesele vechi ale masinii tale

Masina personala trebuie sa fie mereu cu reviziile la zi pentru a putea oferi siguranta in timpul unei excursii cu familia sau in timpul drumurilor obisnuite din fiecare zi. Rulajul intens si starea deplorabila a drumurilor romanesti determina o uzare mai rapida a pieselor masinii si un buget tot mai mare pentru schimbarea pieselor stricate.

La Piese360, magazin online cu piese de schimb si anvelope pentru toate marcile de autoturisme de pe piata romaneasca, vei gasi mereu cele mai ieftine piese auto Sibiu, dar si consultanta gratuita pentru o alegere in cunostinta de cauza. De exemplu, puteti cumpara filtre de ulei, aer sau combustibil, piese pentru franare - placute de frana, disc frana etc-, pentru racire/clima-radiatoare sau filtre de tot felul. Caroseria poate fi si ea ingrijita si intretinuta cu stopuri de frana aditionale, geamuri usi, spate, fata autovehicul sau parbrize si aripi. Si pentru ca partea electrica a unei masini este la fel de importanta pentru siguranta pasagerilor, Piese360 are in oferta si piese auto Sibiu electrice, de schimb, cum ar fi electromotoare, delcouri, alternatoare, bujii, fise bujii etc. Daca aveti probleme cu motorul atunci puteti sa luati piese de schimb la preturile cele mai mici de pe Piese360.ro, garnituri, suruburi sau pompe. Tot de aici va puteti reface stocul de ulei si lichid de frana sau va puteti lua o baterie noua ca sa nu riscati sa va lase cea veche chiar cand va e lumea mai draga. Produsele vandute de Piese360 sunt interschimbabile cu piese originale, sunt sigure si nu exista nicio diferenta fata de cele de pe piata pieselor de schimb internationala.

Garantia la piesele auto depinde de tipul de piesa cumparata, astfel ca acumulatorii si amortizoarele au 18 luni, la fel si toate produsele consumabile. Lubrifiantii au 36 de luni garantie, bateriile au 24 de luni, pentru masini normale, 12 luni pentru autocamioane si 6 luni pentru cele tip „taxi”. Transportul comenzilor e gratuit daca valoarea lor depaseste 500 de RON, iar verificarea si ridicarea produselor este gratuita doar la sediul firmei.

No comments:

Post a Comment