Cele mai ieftine bilete avion corporate le gasiti doar la Sobis Turism

Intr-o corporatie exista si momente cand intreaga echipa are nevoie de putina relaxare sau de o deplasare de urgenta la un eveniment important din strainatate. Ca sa nu pierdeti timpul cu mersul la aeroport sau cu discutii cu agentiile de turism ar fi bine sa va orientati catre serviciile Agentiei Sobis Turism.

De la Agentia Sobis Turism puteti sa cumparati cele mai ieftine bilete avion corporate si sa beneficiati si de consiliere profesionala si servicii personalizate in functie de nevoile corporatiei si numarul de angajati care participa la calatorie. Ca sa nu pierdeti timp pretios cu gasirea celor mai bune oferta de bilete avion corporate, Agentia Sobis Turism va puna la dispozitie pachetul de servicii pentru bilete de avion cu consiliere, prin intermediul caruia puteti gasi rapid ofertele de bilete de avion care va avantajeaza, la cele mai bune preturi si de la cele mai bune si mai sigure companii de zbor. Baza de date la care au acces consilierii Agentiei Sobis Turism cuprinde toate destinatiile importante si companiile aeriene, asa ca ofertele vor fi mereu actualizate si vor avea si cele mai bune recomandari posibile. Se mai asigura si inchirieri de masini pentru transport personal si transferuri, rezervarile la hotelurile din zonele unde se ajunge. Consilierii pot fi apelati oricand, chiar si in week-end, exista numere de urgenta, iar daca se achizitioneaza peste 15 bilete avion corporate se poate emite o factura cumulata la 14 zile cu plata intr-o saptamana de la facturare.

Modificarea biletelor de avion se face gratuit, taxa TS este de nu mai mult de 20 Euro/bilet, se poate negocia, la fel ca si termenele de plata. Pachetele turistice cumparate de la Agentia Sobis Turism asigura si reduceri substantiale pentru toti angajatii care calatoresc prin intermediul serviciilor oferite de Sobis Turism. Ca sa va asigurati cele mai bune locuri in avion si cel mai placut zbor e suficient sa solicitati ajutorul consilierilor agentiei si sa oferiti toate datele necesare pentru crearea biletelor de zbor. Transferurile la aeroport privat sunt garantate si ele, masinile fiind conduse de soferi care sunt gata sa ii conduca pe clienti la destinatia dorita.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive