Hotel sau apartament particular? Ce e mai bine sa alegeti ca optiune de cazare?

La mare, la soare, turistii sunt rasfatati oricum. De soare, de personalul unitatilor de cazare, de apa marii, de valurile line si de briza marii. Rasfatul se transforma in cosmar insa, daca cazarea nu e aleasa asa cum trebuie. Ce inseamna „cum trebuie”? In primul rand, sa primiti exact ce platiti, sa nu aveti mizerie in camere, sa aveti toate serviciile de care ati auzit in oferta, unitatile de cazare sa nu arate deplorabil, sau, mai rau, sa nu existe in realitate.

Dupa ce ati decis cam ce buget alocati vacantei la mare, la Costinesti, o statiune mai ieftina decat Mamaia si mult mai „tinereasca”, mai fara „fite”, e bine sa va ganditi foarte bine, sa „cujetati”, cum zice ardeleanul, cam unde v-ar place sa petreceti cele cateva zile pe litoralul romanesc: intr-un hotel sau la un particular, intr-un apartament. Ambele variante par sa fie bune la prima vedere, doar e vorba de cateva nopti cazare costinesti 2015 si statul la mare nu se rezuma doar la plimbat prin camera.

In cazul hotelului, trebuie sa stiti de la bun inceput ca exista si alti vecini de hotel, e aglomerat, serviciile sunt mai multe, facilitatile mai diverse, dar totul costa. Aveti piscina, spa, poate sala de jocuri pentru copii si tineri, diverse petreceri, karaoke. Masa, daca aveti inclus micul dejun sau cina in pachet, se ia la restaurant, daca vreti mai mult decat vi se ofera puteti plati insa preturile sunt piperate. Hotelurile sunt in general foarte aproape de litoral, de plaja, vederea din balconul camerei e superba in orice fel de situatie, briza marii e la un ascultat distanta. Pe de alta parte, daca discutam despre cazare costinesti 2015 la particulari, la apartament, atunci problema se pune altfel. Pretul cazarii e mult mai mic, facilitatile nu sunt asa de multe, cazarea e obisnuita, un pat, o camera, baie proprie, poate aer conditionat, tv, internet.

Avantajul e ca, daca va imprieteniti cu gazda puteti reveni ori de cate ori va aflati prin Costinesti tot acolo, puteti negocia pretul, puteti manca pe saturate ce doriti dvs., va puteti gati, puteti sa aflati toate secretele zonei si sa aveti propriul ghid. Nu va ramane decat sa analizati aceste cateva aspecte si sa optati pentru ce tip de cazare vi se potriveste mai bine inainte de a planifica vacanta de vara 2015 la Costinesti.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive