Munca pe santier e mai simpla cand ai utilaje constructii puternice si eficiente

Primavara nu a incetat sa ne suprinda cu o vreme schimbatoare, dar, pana la urma, caldura a inceput sa-si faca simtita prezenta. Motiv de bucurie si pentru oamenii de rand, dar mai ales pentru muncitorii de pe santierele de constructii sau din zonele unde se lucreaza din greu la terminarea unor lucrari deja incepute.

Cum munca pe caldura e un chin, indiferent de anotimp, muncitorii calificati au nevoie de cele mai bune ajutoare, zi de zi. Titan Machinery Romania, divizie a Titan Machinery SUA, pune la dispozitia celor interesati cele mai bune si mai performante utilaje de constructii originale, usor de intretinut si foarte eficiente pe orice tip de santier, mic sau mare. Din gama complexa de masinarii numai bune de folosit pe santiere se recomanda in primul rand achizitionarea unor utilaje de constructii de tip buldoexcavatoare, cu motoare puternice, protectie antifurt, foarte usor de curatat si intretinut, cu partea mobila din materiale dure si testate, rezistente, foarte usor de manuit indiferent de conditiile in care se lucreaza si de greutatile maxime pe care le suporta. Cabina este confortabila, se poate lucra usor pe ele, masinile sunt stabile, asigura lucrul in conditii de maxima siguranta si previn orice accidente prin constructia speciala si piesele atent asamblate.

Ca sa scapati de moloz sau sa mutati materialele dintr-o zona intr-alta a santierului veti avea nevoie de utilaje de constructii cu mini incarcatoare multifunctionale, compacte, puternice, cu o mobilitate sporita si foarte simplu de controlat fara prea mare efort, eficiente si stabile. Incarcatoarele frontale cu brat monoboom de la Titan Machinery va vor fi si ele de ajutor pentru ca sunt compacte, au pneuri rezistente, mobilitate mare si sunt adaptabile in functie de nevoile de pe santier, au sisteme de cuplare rapide.

Alte masinarii foarte utile pe santiere sunt mini excavatoarele cu o cabina incapatoare, vizibilitate buna la inaltimi, acoperis transparent si scaun confortabil, excavatoarele pe pneuri cu motoare diesel, pe senile, care consuma foarte putin combustibil, dar si buldozerele masive care pot sa mute pamantul din calea muncitorilor doar printr-o singura miscare.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive