Alegeti firmele care au in vanzare excavatoare cu motoare diesel Case Family III si veti observa diferenta

Daca firma dvs. de constructii are de facut mai mereu fundatii destul de adanci, si vreti sa terminati aceasta prima etapa din construirea unor cladiri mai rapid este nevoie sa investiti in excavatoare profesionale pe pneuri, cu propulsie moderna bazata pe motoare diesel Case Family III. Companiile care au in vanzare excavatoare de acest tip garanteaza intervale extinse de intretinere, o functionare ireprosabila timp de 500 de ore in continuu, dar si o productivitate sporita.

La aceste modele de excavatoare, pasarela permite accesul rapid la toate punctele de service sau diagnosticare, contaminarea solului nu mai este o problema gratie orificiilor ecologice de scurgere ale uleiului. Ridicarea si saparea sunt mai eficiente ca la alte modele, lama independenta si sistemul de control al stabilitatii asigura o utilizare in siguranta, iar puterea mare a motoarelor impune o productivitate crescuta. In plus, timpul de transmisie, PowerShift permite excavatoarelor sa atinga viteze si de 25 km/h, rapoartele de transmisie se schimba si ele cat timp are loc deplasarea, iar la lucrarile de sapare, forta de tractiune este perfecta pentru terminarea rapida a sarcinii. Carligele de cuplare rapida si cabina confortabila, cu vizibilitate foarte buna pentru operator sporesc si mai mult eficienta utilajelor din categoria vanzare excavatoare, permitand acestuia sa ghideze cat mai bine sistemul acestora.

Modul Case Digipower garanteaza si el nivelarea si mai precisa, precum si controlul total asupra excavatorului prin lama din partea din spate si comenzile precise de la joystick pentru sistemul de stabilizare. Mai amintim si functia Case Inching, pentru rulaj cu viteze reduse si modul Road Travel, cu detasarea partii superioare a bratului si a accesoriilor. Blocarea puntii-fata determina generarea de alarme acustice si vizuale, in vreme ce picioarele de calare cu amprenta mare impun o stabilitate mai mare pe un teren accidentat. Iata asadar doar cateva motive pentru care trebuie sa cumparati excavatoare puternice si rezistente cu motor diesel Case Family III.

No comments:

Post a Comment