Greseli banale pe care femeile le fac fara voie in materie de daily fashion

In goana dupa „a fi la moda”, femeile tind sa faca o serie de erori mai mici sau mai mari in materie de fashion care nu pot fi trecute cu vederea.

De la combinarea hainelor in maniere gresite, pana la pastrarea aceluiasi stil vestimentar sau refuzul oricaror schimbari de optica vestimentara, toate aceste mici rateuri pot conduce la dezastre vestimentare si la o imagine cat se poate de proasta.

O prima greseala pe care o fac doamnele este cea legata de tocuri. Se crede gresit ca femeile mai inalte nu au nevoie de tocuri.

Tocurile inalte pot fi purtate foarte bine de orice doamna sau domnisoara, ofera eleganta, un plus de senzualitate si de putere. Alta greseala pe care o observam la doamnele si domnisoarele aflate la cumparaturi este urmatoarea: cumpar ce ii place sotului, prietenilor, nu conteaza ce imi place mie.

Este foarte important ca in fashion fiecare tendinta sa fie adaptata nevoilor personale si personalitatii, corpului, ideilor pe care fiecare femeie le are despre feminitate. Tot ce pui pe tine trebuie sa te reprezinte, sa-ti placa tie, conteaza mai putin ce le place celorlati sau cu ce te-ar vedea ceilalti imbracata.

Daca vei lua haine doar ca sa „dai bine” in public, dar nu te simti deloc confortabil este ca si cum ai avea o oglinda in care te uiti, dar in loc sa-ti vezi fata ta, vezi o fata desenata si gata macheata. Pe de alta parte, o eroare frecventa este si evitarea imbracamintii in stil masculin. O femeie care alege sa poarte pantaloni, jachete, camasi, pardesie, incaltari in stil masculin e mai sexy decat una care se imbraca doar in fuste si alte articole vestimentare clasic feminine.

Tinuta barbateasca iti poate oferi un plus de siguranta si de indrazneala, te face sa fii unica si sa iesi in evidenta la orice eveniment. La fel sta treaba si in privinta unei alte tendinte din fashion, aceea a rochiilor scurte si a decolteurilor adanci, cat mai adanci, eventual fara sutien pe sub.

Este foarte probabil sa fii considerata vulgara, putin „defazata”, iar barbatii nu prea vor mai fi atrasi de tine pentru ca, asa cum stii, barbatii sunt adeptii descoperitului a ceea ce se ascunde sub haine si nu prea vor sa primeasc totul pe tava. Alte greseli ar fi lipsa accesoriilor, bijuteriilor, asorteaza pieselor vestimentare de la branduri mari cu unele no name, cumpararea de produse imitatie ale unor originale.

No comments:

Post a Comment