Ce rochie ti se potriveste?

Cand spun “rochii femei elegante” ma gandesc la o serie de adjective, precum rafinament, gratie, distinctie, finete, noblete. Rochiile reprezinta un simbol al feminitatii. O rochie, bine aleasa, iti confera incredere, te face sa te simti bine in pielea ta si asta o simt si cei din jurul tau. Insa, cum stii care e rochia potrivita pentru tine? In alegerea unei rochii trebuie sa tii cont de mai multe criterii, atat de formele corpului tau, cat si de inaltime.

O femeie trebuie sa stie ce parti ale corpului trebuie sa-si puna in evidenta si care sunt micile defecte, ce trebuie mascate, ascunse. Pe cat de eleganta te poate face sa arati, la polul opus, o rochie, prost aleasa, te poate pune intr-o lumina proasta. Pentru a evita situatiile jenante si momentele mai putin placute, am sa scriu aici cateva recomandari si cateva sfaturi tocmai bune de urmat. Daca esti miniona, rochiile ce ti se potrivesc sunt cele cu o croiala cat mai simla, intr-o singura culoare, fara imprimeuri sau modele incarcate. Iti vor da iluzia de inaltime si iti vor pune mai bine in evidenta, formele. Nu trebuie sa fugi de rochiile maxi, doar pentru ca esti mica de statura. Trebuie doar sa te indrepti catre modelele croite drept, ce ajung pana la podea, nelasand sa ti se vada picioarele.

Un alt artificiu util, ce te poate ajuta sa pari mai inalta, facandu-ti picioarele sa para mai lungi, este sa accesorizezi rochiile cu pantofi in culori neutre (piersica, bej, crem, nude, roz).

No comments:

Post a Comment