Afacerea este la adapost de orice pericol cu un avocat bun

Sa infiintezi o afacere noua, un start-up este foarte riscant astazi, insa sunt multi antreprenori care risca si isi lanseaza afaceri care se dovedesc foarte profitabile dupa ceva timp si multi bani investiti. In cazul in care va doriti cel mai bun avocat din timisoara pentru infiintarea primei dvs. afaceri il gasiti la Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii. Serviciile includ ajutorul pentru infiintarea de SRL, S.A. societate europeana sau diferite filiale, evaluarea riscului decizional administrativ.

Daca se vrea vanzarea sau cumpararea unor societati comerciale atunci un avocat bun afaceri Timisoara va verifica situatiile juridice si eventualele litigii pentru ca incheierea contractelor sa nu aiba urmari si sa nu duca la procese, va redacta contracte cesiune parti sociale, se va asigura ca nu exista datorii din partea societatii fata de stat sau alte institutii. Partea care apeleaza la serviciile oferite de cel mai bun avocat din timisoara in domeniul afacerilor va primi asistenta in privinta impozitului care trebuie platit in urma banilor obtinuti din transferul partilor sociale. Daca un asociat a savarsit o infractiune sau exista neintelegeri care pot aduce prejudicii societatilor, un avocat bun afaceri Timisoara poate contribui la excluderea lui din societate fara prea multe cai de atac din partea lui. Societatea poate avea si creante de recuperat, insa nu e o problema pentru avocat bun afaceri Timisoara, el putand redacta somatii, notificari, poate asista clientii la concilierile directe, la rezolvarea litigiilor de orice fel sau poate sezisa angajatorul debitorului.

Executarea silita si recuperarea completa a creantelor vor fi si ele luate in calcul de avocatii de la Casa de Avocatura Alexandru, Andreas & Asociatii, precum si redactarea si negocierea de contracte comerciale, asistenta in tranzactii imobiliare sau cand e cazul falimentului si litigiilor comerciale. Toate actele si redactarea lor, verificarea celor existente vor fi efectuate cu maxima seriozitate si rapiditate pentru ca dvs. sa va vedeti in continuare de afacere si sa iesiti in castig indiferent ce s-ar intampla.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive