Umflarea pneurilor cu azot prelungeste viata anvelopelor de iarna

Nu e o avere, dar te scoate din necaz. Umflarea rotilor cu azot nu este gratuita, asa cum e cea cu aer comprimat, insa iti ofera aventajul lipsei variatiilor de presiune cauzate de temperatura. Pentru ca nu se comprima si nu se dilata in functie de variatiile de temperatura, azotul este ideal chiar si pentru anvelope iarna, care si ele sunt supuse la diferente uriase de temperatura. Nici jantele nu vor avea probleme pentru ca azotul folosit pentru umflarea anvelope iarna nu are exces de umiditate, ba chiar nu exista deloc, nu apare rugina pe interior la cele din tabla si nici oxidul la cele din aliaj.

Dimensiunea mare a moleculelor de azot protejeaza cauciucurile de la anvelope iarna, ele ramanand in loc, fara a avea tentative de a trece prin microporii anvelopei. Iarasi, presiunea e constanta si rotile functioneaza normal, au aderenta buna, sunt sigure. Pe de alta parte, amortizarea socului cand dam de o groapa in asfalt va fi mult mai buna decat in cazul in care anvelopa e umflata cu aer comprimat. Nici zgomotul de rulaj nu mai e asa de mare, undele de la socuri si undele sonore fiind amortizate instantaneu. Uzura anvelope iarna va fi mai greoaie, nu se va mai consuma asa de mult carburant, iar costurile de intretinere sunt considerabil mai mici. Umflarea cu azot e preferata de soferii care folosesc masini care sunt nevoite sa stea pe loc foarte mult timp si sa suporte, eventual si greutatea unei incarcaturi. Insa oricat de buna ar fi umflarea cu azot, daca nu stii ce fel de anvelope si jante sa alegi nu ai rezolvat nimic.

Specialistii de la anvelopejantealiaj.ro te pot ajuta sa gasesti cele mai bune anvelope, jante, accesorii la cele mai bune preturi de pe piata. Ofertele permanente si comanda usoara a produselor expuse pe rafturile virtuale ale site-ului vin in ajutorul dvs. pentru o experienta de cumparare unica si relaxanta. Oricand aveti nevoie de indrumari puteti suna la departamentul relatii clientii pentru a alege exact modelul de jante si anvelope pentru masina dvs. si specificatiile ei tehnice.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive