Albumele fotocarte - ideale pentru momente unice

Vacantele de vara, escapadele la munte iarna sau micile concedii pe care le iei in weekend adesea pentru a te relaxa, fiecare aduc cu sine multe amintiri si momente ce merita imortalizare. Exista in viata multe momente pe care trebuie sa le pastrezi ca si unice si aproape orice zi din viata unui om trebuie incununata cu eternitate. De exemplu pentru parinti, atunci cand au copii, este imposibil sa nu le faca macar o data pe zi o poza, oricat ar fi ea de nereusita sau de luminoasa, oricat ar fi ea de hazlie sau de serioasa. Si astfel o data la ceva timp, sa spunem o luna, ca parinte, poti sa ii faci copilului o serie de albume fotocarte, pe care sa le arati tuturor vizitatorilor, colegilor de la locul de munca sau rudelor indepartate atunci cand mergi in vizita.

Aceste albume pot fi foarte usor facute, cu ajutorul unui soft pe care il instalezi rapid in calculatorul tau, dupa care poti sa asezi in ordinea dorita pozele, poti sa le editezi si sa le lucrezi asa cum vrei, sa adaugi frame-uri si multe altele. La final va rezulta un album pe care il poti printa si il poti face asemeni unei carti. Si ce amintiri sunt mai frumoase decat cele cuprinse in albume fotocarte, pe care le putem lua in brate sa le privim ori de cate ori ni se face dor de ceva. Aceasta varianta de a pastra amintirile este foarte buna pentru nunti, pentru botezuri, pentru vacantele de Craciun sau de Paste, pentru evenimente importante din viata unei familii, pentru aniversari si multe altele.

Un album foarte frumos ar fi cel putin pentru parinti, cu copiii lor, fotografiati pe parcursul unui an sau pe parcursul a mai multor ani, de exemplu de la un an si pana la 18 ani, pentru a observa cat mai bine schimbarile care apar in viata acestor fiinte atat de dragi.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive