Texte inspirate pentru invitatiile de nunta

Invitatiile de nunta sunt de regula o alegere foarte grea pentru cei ce urmeaza sa se casatoreasca. Cum sa le alegi, dupa ce criterii iei deciziile finale sau pentru ce anume sa optezi, se pare ca sunt intrebari care nu isi au rostul in fata multora, deoarece raspunsurile sunt irelevante atunci cand intervine pasiunea. Si spunem asta deoarece - iata - atunci  cand apar foarte multe modele de invitatii pentru nunta, cel putin care sa fie pe placul celor doi, nu se mai tine seama de nimic. Totusi un sfat bun ar fi sa apelati la natalieshop invitatii pentru nunta, un loc in care eleganta se intalneste cu inocenta, cu iubirea, cu spiritul aventurier si cu rafinamentul.

Tot ceea ce doriti de la o invitatie cat si felul de a va descrie, de a va evidentia, trebuie sa fie gasit intr-un anume loc, iar daca l-ati descoperit - nu ezitati sa impartasiti experienta si cu cei din jur.  Ce anume trebuie sau aveti voie sa adaugati pe o invitatie, va spune tot natalieshop invitatii pentru nunta, venind cu texte inspirate pentru fiecare cuplu in parte si daca aveti de adaugat un citat sau poate chiar mai multe idei care sa fie pe placul vostru, puteti sa le mentionati. De regula tinerii indragostiti doresc si un motto pe invitatia lor sau un citat care sa ii reprezinte, iar acestea sunt foarte multe, cum ar putea fi de pilda: “Dragostea este o nebunie temporara. Erupe precum un cutremur si apoi dispare…Iar atunci cand dispare va trebui sa iei o decizie. Trebuie sa stii sa lasi in urma daca radacinile tale au devenit mult prea incolacite incat incepe sa doara. Pentru ca asta este dragostea adevarata. Dragostea nu doare, nu te lasa fara aer, nu este doar emotie, nu este un amestec de promisiuni spuse in vag. Asta inseamna doar <<a fi indragostit>>.

Dragostea in sine reprezinta resturile care au ramas de atunci de cand ai fost indragostit, iar acest lucru este o adevarata arta si un accident norocos.” dupa cum spune si Captain Corelli’s Mandolin.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive