Margele pentru toate gusturile

Adevarate minuni artizanale pot iesi din mainile bijutierilor care lucreaza cu margele, data fiind varietatea uriasa de margele existente pe piata si dat fiind efectul extraordinar al acestora atunci cand sunt lucrate cu maiestrie. Nu este necesar ca cineva sa fie artist profesionist ca sa creeze bijuterii din pietre semipretioase sau din margele, este suficient sa existe talent si determinare, caci materiale informative sunt destule pentru cei care vor sa lucreze cu margele si sa creeze bijuterii fantezie unicat.

Printre cele mai intalnite margele folosite astazi de o multime de femei pentru a-si crea propriile bijuterii cu o doza foarte mare de originalitate, sunt margelele de sticla, la randul lor impartite in doua categorii: cele usor accesibile din punct de vedere al pretului (margele din sticla fatetata, margele din sticla crackle sau margele din sticla biconice), dar si margele mai scumpe, cum ar fi margelele din sticla Swarovski, margelele din sticla Murano, cristalele etc. Gasim toate aceste variante de margele (in curand intr-o varietate si mai mare), dar si multe altele, la http://www.gemsale.ro si tot aici una dintre atractiile principale sunt margelele semipretioase. Din agat, amazonit, ametist, aquamarin, aventurin, citrin, calcedonie, coral, cuartz, granat, hematit, jad, lapis lazuli, malachit, opal, perle sau combinate, margelele semipretioase vin pe siraguri neincheiate, gata de a fi folosite pentru confectionarea de bijuterii hand made, sau pot fi incheiate si li se poate atasa o incuietoare spre a fi purtate ca bijuterii, si de asemenea aceste margele se pot cumpara la cerere si la bucata.

Tot la Gemsale sunt disponibile si margele de nisip de marimi si culori foarte variate, margele rhinestone - o piatra care imita diamantul si poate da nastere unor bijuterii senzationale si cu aer foarte pretios datorita stralucirii lor deosebite. Margelele Cloisonne sunt si ele la mare cautare, bijuteriile din astfel de margele lucrate manual si incastrate in metal aratand absolut superb.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive